Vælg en side

Velkommen til All Exclusive TravelAll Exclusive Travels logo - Tvernoe Travel Group

Goroka i Papua Ny-Guinea - All Exclusive Travel

All Exclusive Travel – Din rejseinspiration

Vores ambition med All Exclusive Travel er, at inspirere dig til at tænke i utraditionelle rejsemål og utraditionelle rejseoplevelser. Verden er stadig meget stor og det er vores egen erfaring, at der venter nogle ganske store oplevelser, hvor du mindst venter det, hvis du møder op med et åbent sind.

Vi oplever desuden ofte, at stærkt profilerede rejsemål og seværdigheder ender med at blive en stor skuffelse, fordi der simpelthen er for mange turister og at det er blevet en regulær industri, som alle vil have en del af.

Kontakt os for en dialog, hvis du ønsker en rejse med store oplevelser uden de store menneskemængder på steder, hvor din nabo med garanti ikke har været.

Andre spændende lande

Det er også i All Exclusive Travel, at vi har samlet de spændende lande, som ikke lige passer geografisk ind i Balkan, Sydamerika eller langs Silkevejen – Foreløbig Cambodia, Laos, Madagaskar, Marokko, Myanmar, Oman, Papua Ny-Guinea, Sri Lanka, Sudan, Uganda og Vietnam.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.All Exclusive Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940