Vælg en side

Rejser til Uruguay med Happy Lama Traveluruguays flag

Punta del Este i Uruguay - Happy Lama Travel

Individuelle rejser til Uruguay

Nationalklenodierne Futbol og Karneval

Vi hører oftest om Uruguay, når der spilles VM i fodbold, hvor det lille land placeret mellem fodboldgiganterne Argentina og Brasilien, ofte klarer sig uforholdsmæssigt godt. Uruguay har i øvrigt været verdensmestre i fodbold to gange (1930 og 1950). Skulle lejligheden byde sig under dit ophold er det værd at se en kamp mellem ærkerivalerne Nacional og Peñarol.

Overalt i Sydamerika er det årlige karneval en af årets vigtigste begivenheder. I Uruguays hovedstad Montevideo har karnevalet imidlertid en særlig betydning. Under slaveriet var karnevalet den eneste tilladte adspredelse for de mange mennesker, som var bragt til Montevideo fra Afrika.

Candombe – En særlig dans og trommerytme fremført af såkaldte Llamadas (kaldere) blev opfundet, så slaverne kunne finde hinanden, når deres ejere en sjælden gang gav dem lov.

Modige hvide mænd malede sig sorte i hovedet og deltog i slavernes fester, for på den måde at undskylde slaveriet og signalere sympati og samhørighed. Denne tradition har overlevet siden og kan opleves ved karnevalet i Montevideo.

Sydamerikas hemmelige vinland

Når snakken falder på rødvin og Sydamerika tænker de fleste uvilkårligt på Chile og Argentina. Ikke desto mindre er Uruguay efterhånden en anerkendt vinproducent beliggende på samme breddegrad som de store vinproducerende lande Australien, New Zealand, Chile og Argentina

Følg Uruguays Camino del Vino og du får et unikt indblik i Uruguays århundrede gamle og temmelig ukendte vinkultur.

Gauchos og Estancias – Det ægte Uruguay

Som med rødvin falder tankerne også først på Chile, Argentina og til dels Brasilien, når snakken falder på kvægdrift og bøffer i den helt store skala. Uruguay er imidlertid det land i verden, som producerer mest kvæg pr. indbygger og det land i verden, hvor befolkningen spiser mest oksekød.

De store kvægranches med fritgående kvæg – Estancias og deres berømte sydamerikanske cowboys – Gauchos byder dig ofte velkommen til at bo på de historiske eatsncias og på den måde opleve autentisk uruguayansk kultur og historie.

Din individuelle rejse med kant til Uruguay

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Uruguay og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Uruguay. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Happy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940