Vælg en side

Rejser til Påskeøen med Happy Lama TravelChiles flag

Påskeøen - Happy Lama Travel

Individuelle rejser til Påskeøen

Et af verdens mest isolerede samfund

Påskeøen er et af verdens mest isolerede beboede steder. Den lille ø på kun ca. 16 km. x 10 km. ligger næsten 4.000 km. vest for Chiles kyst i Det Sydlige Stillehav. Påskeøen hører til Chile, men kulturen er tydelig polynesisk. Påskeøen er yderst interessant pga. de mystiske stenhoveder ”Moai” der som regel står på en stenplatform ”Ahu” rundt om på den lille ø. 

Tager du til Påskeøen i februar, kan du i ca. to uger opleve Tapati Rapa Nui festivalen som symboliserer de gamle klanfejder, som herskede på øen for mange år siden. Højdepunktet er Haka Pei, når unge mænd viser deres mod ved at suse ned af den uddøde vulkan Cerro Puis stejle sider næsten nøgne på et par sammenbundne bananpalmestammer – En slags bobslæde som kan nå 70 km./t.

Et andet festivalhøjdepunkt Taua Rapa Nui foregår i og omkring det vandfyldte Ranu Raraku krater i området hvor de berømte statuer blev brudt og formet. Her dyster unge mænd i en slags triathlon, hvor de dyster i at padle over krateret på i en sivbåd, løbe krateret rundt med bananklaser på ryggen samt svømme over krateret.

Du kan opleve Påskeøens højdepunkter på tre dage, men Påskeøen er også et sted, som indbyder til fordybelse og med en dejlig afslappet atmosfære egner øen sig godt til en afslappende afslutning på en rundrejse i Sydamerika. Du kan kun flyve til Påskeøen fra Chiles hovedstad Santiago eller fra Tahiti i Fransk Polynesien.

Din individuelle rejse med kant til Påskeøen

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter på Påskeøen og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse på Påskeøen. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Happy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940