Vælg en side

Hvorfor kommer vores gæster igen?

Gori i Georgien - Silkevejsrejser

Hvorfor kommer vores gæster igen?

Hos Tvernø Travel Group er vi rigtig glade for vores gæster og de er glade for de rejser vi arrangerer – Op mod 60% af vores gæster kommer igen, eller henviser familie, venner og bekendte til os. Det er heller ikke usædvanligt at vores grupperejser består af 60-70% tidligere gæster. Det er vi selvfølgelig både stolte over og taknemmelige for, da vi ved, at rejser er en tillidssag.

Her har vi samlet et meget lille udvalg af vores tilbagevendende gæsters anbefalinger:
————————————————————————————–
“Jeg har nu rejst med Jan og Tvernø Travel Group 5 gange, og det er ikke sidste gang, jeg har gjort det. Hvorfor så det? Fordi Jan, udover at hans ture altid fungerer perfekt, og udover at han er utrolig behagelig som rejseleder og rejsefælle, laver ture derhen, hvor andre sjældent eller aldrig kommer. Bjergvandring i det sydlige Bulgarien, hvem havde hørt om det før? Og ture til Aserbajdsjan og Georgien, hvor man kommer helt derud, hvor omgivelserne er rustikke, tilværelsen barsk, kulturen fremmedartet og oplevelserne store. Derfor!”
Ole
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru, Bulgarien (2 gange), Aserbajdsjan & Georgien

————————————————————————————–
“Jan Tvernø kan noget ganske særligt – han kan give os unikke oplevelser ude i verden, og han kan få os til at lytte til sine spændende fortællinger og pointer … og blive fascineret og klogere…Og blive inspireret til at drage afsted til steder og på måder, man for ganske kort tid siden ikke havde overvejet muligheden af.

Men Jan Tvernø åbner øjne og viser veje. Han omsætter sin nysgerrighed, sit mod, sin passion og sin professionalisme til drømme, som vi andre under hans kyndige hånd kan gøre til vores virkelighed”
Grete
Rejst med Tvernø Travel Group i Marokko, Bulgarien & Peru

————————————————————————————–
“Hvis du har planer om at tage afsted på rejse mod de ikke så gængse rejsemål, og måske opleve det dine nærmeste venner/kolleger ikke lige finder på, så er det Tvernø Travel Group, du skal vælge. Jeg har været afsted flere gange både i øst og vest og aldrig haft en kedelig ferie. Enkelte gange med større udfordringer end andre. Helt sikkert off the beaten track, men jeg har aldrig været utryg. Rejsegrupperne har været meget blandede både i antal og aldersvariation. Her er plads til alle.”
Hanne
Rejst med Tvernø Travel Group i Bolivia, Peru, Usbekistan & Colombia

————————————————————————————–

“Vi valgte at anvende dig som rejsearrangør, i første omgang baseret på dit utrolige engagement og forståelse af vores ønsker sammenholdt med dit indgående kendskab til Peru. Resultatet blev en utrolig velplanlagt rejse fyldt med autentiske oplevelser langt ud over det sædvanlige.

Ved efterfølgende rejser har det igen og igen vist sig at de rejser du arrangeret byder på store oplevelser både fra velkendte lokaliteter og ikke mindst fra særdeles ukendte, men nok så interessante, lokaliteter, det være sig både med hensyn til kultur og natur.  

Det er dette indgående kendskab til de ukendte lokaliteter, hvor turismen er minimal og det uspolerede autentiske er maximal, der gang på gang får os til lade dig arrangerer vores rejser. Alt i alt er dine rejser “stærkt vane dannende” og kan på det varmeste anbefales hvis man er interesseret i oplevelser udenfor en gængse rute.   

Dine rejser er gennemført på en måde der får os til at tro at de er tiltænkt dig selv og at du meget gerne selv ville deltage”
Anni og Steen
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru (3 gange), Ecuador, Galapagos & Sri Lanka
————————————————————————————–
“Når vi har rejst med Jan Tvernø, har det været for at få nogle lidt anderledes oplevelser end dem, man får hos andre rejsearrangører.

For det første rejser vi i små grupper, der gør oplevelsen mere intens – både i selve rejseoplevelsen, hvor vi som lille gruppe kan komme ind andre steder end rejseselskaber med 18-30 gæster og i forholdet til de øvrige medrejsende. Samtidig gør de små grupper, at man er meget fleksibel når der opstår noget uventet. For det andet har vi, inden vi bestilte turen, fået en god beskrivelse af rejsen, hvor der også har været plads til lidt skæve indslag.”
Lisbeth og Flemming
Rejst med Tvernø Travel Group i Colombia, Aserbajdsjan, Moldova & Transnistrien
————————————————————————————–
Jeg har fulgt Jan Tvernø næsten fra den spæde start i 2007, hvor det stod på grupperejser til Peru til det i dag er stort set alle mulige og ikke mindst umulige kringelkroge af verdenen som Jan har ekspertice i. 

Jeg har nu rejst med Jan fem gang med alt fra trekkingture i de majestætiske bjergkæder i Nordperu. Til Leninstatuespotting i de mindste flækker i Transnistrien. 

Fællestrækket for alle ture er ‘Off the beaten track’, hvor man virkelig formår at give unikke rejseoplevelser, hvor man kommer tæt på lokalbefolkningen. Det være sig om man drikker Singani på den lokale knejpe i Vallegrande, Bolivia, som Che ‘ El comandante’ Guevara kunne have frekventeret eller privat indkvartering hos småbønder i Transnistrien.

Det bliver rigtigt spændende at følge Tvernø Travel Group i de kommende år. En ting er sikkert. Det er ikke sidste gang jeg rejser med Tvernø Travel Group – Et stærkt fyrtårn i et hav af grå masseturisme, standardkoncepter og all-inclucive.
Jannik
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru (2 gange), Bolivia, Sri LankaBulgarien (2 gange), Venezuela, Moldova & Transnistrien

————————————————————————————–
“Vi havde i flere år ledt efter en rejse til Peru – uden at finde noget, som vi følte var os. Så dukkede “Happy Lama Travel” op med en rundrejse i en 4-hjulstrækker kun for os to. 3 uger helt uden lige. Vi havde mange gode samtaler i telefon, hvorefter Jan Tvernø sendte os udførlig vejledning, kontaktede os før, under og efter rejsen, samtidig med at hans kontakt i Peru havde løbende kontakt med os. En fantastisk oplevelse.

Derfor har vi adskillige gange igen vovet os ud på Jan Tvernøs rejser med eller uden hans glimrende rejselederskab. Det er helt uden lige en oplevelse. Helt “ude på kanten”. I ørken. På stepper sammen med lokale hyrder. I Højland. Indkvarteret i lokale hytter og i mongolske yurter. Vi vil utroligt gerne blive ved med at rejse på de rejser, Jan Tvernø arrangerer.

Bonusoplysning:  Vi var de første, der bestilte en rejse hos Jan Tvernø til Peru!”
Bodil og Bjarne
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru (2 gange), Grækenland (2 gange), Mongoliet, Kirgisistan & Aserbajdsjan
————————————————————————————–
“Vi har nu gennem flere år rejst med Jan Tvernøs rejsebureau, og vi har fået oplevelser, som vi sent vil glemme. Det hele startede med vores tur til Peru, som var en individuel tur, kun for os. Vi havde aldrig troet, at vi skulle rejse på den måde, men Jan Tvernø var meget overbevisende, og det blev en uforglemmelig rejse.

De øvrige rejser, som vi har gennemført, har været til lande, som vi ikke umiddelbart ville have tænkt på, hvis det ikke var fordi Jan Tvernø udsendte nogle yderst spændende programmer. Når vi ser sådanne programmer, er vi næsten parat til at komme af sted, fordi der altid er garanti for nogle unikke oplevelser. Det er virkelig interessant at opleve, hvordan man lever og har en fuldstændig anderledes måde at opretholde livet på langt væk fra vores eget samfund, for ikke at tale om al den viden, vi får lagt på hvad angår historie og samfundsudvikling rundt om i verden. Rejserne foregår til tider en smule primitivt, men det hører jo alt sammen med til den gode oplevelse.”
Anna Marie og Steen
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru, Mongoliet, Tadsjikistan, Kirgisistan, Colombia & Usbekistan

————————————————————————————–
“Vi har valgt at rejse med Happy Lama Travel og Silkevejsrejser, da de arrangerer unikke rejser, hvor man får nogle spændende oplevelser, hvor man selv kan være med til at planlægge sin rejse med de ønsker man har for sin tur. De er professionelle og der er styr på tingene. Glæder os til at rejse med dem igen.”

Tina og Ib
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru, BoliviaUsbekistan
————————————————————————————–
“Vandreture i den forunderlige georgiske natur, på min første rejse og i den bulgarske natur, på min anden rejse, var en lang oplevelse af fantastiske landskaber krydret med diverse fysiske udfordringer – hverdagen var som blæst væk. En meget intens måde, at opleve naturen på – som jeg også opfatter som Jan Tvernøs varemærke”
Merete
Rejst med Tvernø Travel Group i GeorgienBulgarien
————————————————————————————–
“Vores første møde med Tvernø Travel Group var en rejse til Peru. Indtil da havde vi fortrinsvis selv arrangeret vores rejser, men nogle af vores ønsker i Peru krævede tilrettelæggelse, som vi ikke turde/kunne binde an med. Vi afsøgte derfor udbuddet af grupperejser, men ingen gav mulighed for at opleve alle de steder, vi ønskede (selv om det var et begrænset antal gængse turistattraktioner).

Imidlertid fandt vi et alternativ i Happy Lama Travel, der arrangerer individuelle rejser. Der kunne vi få alle ønsker på vores liste opfyldt. Rejsen forløb til vores tilfredshed. Vi oplevede det vi ønskede, fik den nødvendige guiding og kom hjem med alle de dejlige minder, en rejse skal efterlade.

Efterfølgende blev vi opmærksomme på Tvernø Travel Groups research- og specialrejser. Indtil nu har vi deltaget i 5 af disse, og de har budt på mange forskellige og spektakulære oplevelser, fx fortsat bevarede monumenter over magthavere som eftertiden ellers har forstødt, endeløse og øde mongolske stepper og den tidligere bred af Aralsøen, engang verdens 4. største sø, men nu reduceret med 90 % pga. menneskelig indgriben.

De lokale guider har givet os indblik i landenes kultur, geografi, historie og levevis, og har ført os til steder udenfor alfarvej, hvor kun 4-hjulstrækkere kan komme frem. Overnatningsstederne har bl.a. været mongoltelte og guesthouses, hvor vi får indblik i befolkningens levevis.

Vi kan nemt forestille os, at vi kommer til at deltage i andre specialrejser, fordi de fører os ud i krogene, både geografisk, historisk og kulturelt. Eller måske bliver vi inspireret af en specialrejse og får Tvernø Travel Group til at arrangere en tilpasset individuel udgave, fx med ændret fordeling mellem natur og kultur eller vi får tilføjet særlige seværdigheder, som vi også gerne vil opleve.

Rejsemulighederne er mange – og ønskerne ligeså.”
Dorte og Jørn
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru, Mongoliet, Tadsjikistan, Kirgisistan, Sri LankaUsbekistan, Georgien Bulgarien

————————————————————————————-
“Jeg mødte Jan på en rejsemesse og blev fanget af hans personlige gejst, for de rejser han havde med. Der var noget, der ramte lige det jeg var på udkik efter. Først var jeg i Peru på trekking i Cordillera Blanca med bestigning af Pisco til sidst. En fantastisk rejse alt i alt.

Nu har jeg så været i Georgien på kanten af Europa. Med Jan Tvernø, får rejsen bare lidt mere kant end du regner med.”
Michael
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru, Bulgarien (2 gange), Usbekistan, Venezuela, Kirgisistan & Georgien
————————————————————————————–
“Vi har været utroligt glade for at rejse med Tvernø Travel Group. Vi har været på  rejser til Peru, Ecuador og Galapagos og har på alle rejserne oplevet det man ”skal” men også meget mere af det autentiske.

De lokale guider som Jan Tvernø samarbejder med er fantastiske. Vi har gennem Tvernø Travel Group hver gang fået mere og oplevet mere end vi forventede.”
Lone og Jørgen
Rejst med Tvernø Travel Group i Peru, Usbekistan, EcuadorGalapagos
————————————————————————————–
“At rejse med Jan Tvernø, vil sige at rejse i en mindre gruppe, at besøge områder i et land, hvor andre rejseselskaber ikke altid kommer. At der kan blive tid til et individuelt ønske. Indkvartering sker på fine hoteller eller små lokale overnatningssteder, der giver lidt “krydderi” på oplevelserne”
Kirsten
Rejst med Tvernø Travel Group i Colombia (2 gange), Peru, Tadsjikistan
Kirgisistan
————————————————————————————–
“Når jeg rejser i Sydamerika, siger jeg altid, jeg rejser på kanten. Det er udfordrende på utallige skønne måder. Når så også selve rejsens indhold har kant, hvad kan jeg så forlange mere. Mine oplevelser med Happy Lama Travel er bare de bedste”

Anni
Rejst med Tvernø Travel Group i Bolivia, PeruColombia
————————————————————————————–
“Traditionelle rejsebureauer har mange spændende rejsemål og en bred organisation i ryggen. På anbefaling kom jeg i forbindelse med et meget anderledes rejsebureau i Tune, nemlig Tvernø Travel Group v/ Jan Tvernø. Jeg var med på rejsen “Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara” februar 2018 og i Peru “Udsigt med indsigt – kulturel vandring i Cordillera Blanca” juli 2019. Næste planlagte rejse er “Mongoliet fra ørken til taiga – Nomadeeventyr med firehjulstræk” sommeren 2020. 

På mine foreløbige rejser bemærkede jeg specielt topprofessionelle operatører, guider og andre medarbejdere, at sikkerheden altid var i orden, at plan B altid var parat, at vi kom til destinationer eller områder hvor turister ikke altid kommer, at trods udførlig programbeskrivelse en grad af uforudsigelighed i positiv retning. Jeg har altid rejst meget og i en alder af nu 73 år har jeg bestilt drømmerejsen hos Jan Tvernø til Nepal i 2021. Jan formår at føle mig som en opdagelsesrejsende på en ekspedition og jeg er imponeret over hans koncept.

Kan kun sige: Kom og vær med … Det bliver ikke bedre”
Birgitte
Rejst med Tvernø Travel Group i Marokko & Peru
————————————————————————————–
“Jeg har brug for at rejse efter noget andet end den gængse charterferie eller grupperejse. Derfor finder jeg Jan Tvernø´s rejser med kant rigtig interessante, da man netop kommer ud til steder, som giver lidt ekstra dvs. er rejser med kant. Jeg har da også planer om en tur til Moldova. En ting er at  stedet man rejser til er vigtigt, men det er også vigtigt at rejsen er ordentlig tilrettelagt og der har Jan Tvernø nogle rigtig gode samarbejdspartnere i de lande han rejser til.

Med den viden den lokale guide har og den person Jan er som samlende faktor som rejseleder på turene, er det en fest at være på tur med Jan med Rejser med Kant”
Anni
Rejst med Tvernø Travel Group i Bulgarien, UsbekistanGeorgien
————————————————————————————–
“Jeg har været meget tilfreds. Der er en god indformation før rejsen, Der er plads ,hvis der er noget spændende vi lige skal se. Det er nok ikke sidste gang jeg rejser med Jan.
Else
Rejst med Tvernø Travel Group i Kirgisistan, UsbekistanGeorgien
————————————————————————————–
“Vores første rejse til Tadsjikistan og Kirgisistan var en øjenåbner for rejser uden den helt store komfort som udgangspunkt og med rejsemål, der ikke følger i hælene på de fleste rejsearrangører. Det var en lidt kantet måde at komme rundt på, for man kommer virkelig tæt på rejsefællerne, når man bevæger sig rundt i et lidt unormalt terræn i firehjulstrækkere, der var en rigtig god løsning på grusveje af varierende beskaffenhed.

Overnatningsstederne var desuden meget spændende og ikke mindst de landskabelige og kulturelle oplevelser var af en så overraskende karakter, at der var lidt ”ekspeditionskarakter” over turen, og det var en meget anderledes og afvigende oplevelse i forhold til vores tidligere rejsemål.

Turen til den nordlige del af Peru var virkelig en opløftende og medrivende oplevelse vedrørende kulturer, som vi kun havde perifert kendskab til, men som vi på en aldeles charmerende og attraktiv måde fik et virkelig godt indblik i bl.a. via utroligt professionelle og engagerede lokale guider.

For at få de bedste og flotteste oplevelser med på den forholdsvis korte rundtur måtte der køres en del på smalle bjergveje, men denne gang i en mindre bus, der adskillige steder normalt ikke skulle kunne køre – men chaufførerne kunne virkelig deres kram, og det gav vi også dem!

Vore rejser med Tvernø Travel Group har virkelig været en utrolig anderledes og behagelig måde at opleve dele af verden og meget specielle kulturer på, og det er oplevelser langt ud over de sædvanlige måder at rejse på. Det kræver måske også, at deltagerne for en stor dels vedkommende har en lidt kantet natur, hvor rejsemåder og rejsemål ikke falder sammen med de traditionelle rejsebureauers måde at arrangere rejser på. Rejsemålene og de dermed forbundne kulturelle oplevelser og ruterne ind imellem har en så tilpas anderledes og lidt udfordrende karakter, at man hele tiden bliver positivt overrasket.”
Gisela og Villy
Rejst med Tvernø Travel Group i  Tadsjikistan, Kirgisistan og Peru
————————————————————————————–
“Vores livs store rejse. Valget blev Peru med Inkastien som højdepunkt. Vi ville undgå færdigkøbte pakkerejser. Efter grundig research blev valget Peruspecialisten Happy Lama Travel ved Jan Tvernø. Dette fortrød vi ikke.

Ud fra vores ønsker, sammensatte Jan turen på en meget tilfredsstillende måde. Kom med gode råd, særligt så vi oplevede Peru intenst, autentisk og nærværende. Vi kom ud i ”kanterne” i Peru.

Så kondorerne cirkle rundt, var i junglen, Titicacasøen med privat indkvartering, vandring på Inkastien med meget mere. Vi fik oplevelser for livet. Planlægningen fungerede perfekt. Vi blev afhentet og bragt til og fra lufthavne, til hoteller, til planlagte ture osv. Vi blev løbende briefet af Happy Lama Travels partner i Peru undervejs på turen, som vi også havde fået hjemmefra af Jan. Det fungerede bare.

Dette gjorde også at vi blev fristet igen – En grupperejse med Jan Tvernø og Happy Lama Travel til Bolivia med Jan som rejseleder. Også denne rejse blev en kæmpe oplevelse. Jan har det med at finde de spændende afkroge/kanterne, komme tæt på befolkningen, opleve kulturen naturen og vandreture. Vi oplevede Santa Cruz , Sucre m/Yampara samfundet, andisk levevis, Potosi med sølvminer (tur ind i selve minen), Salar de Uyuni saltsletten, La Paz, Copacabana, El Choro trekket. Det var store oplevelser.

Vi kan varmt anbefale at rejse med Jan Tvernø og Happy Lama Travel. Vi har fået fantastiske oplevelser og rejser, Det fungerer og det indfrier ens forventninger.”
Mette og Evert
Rejst med Tvernø Travel Group i PeruBolivia
————————————————————————————–
Tvernoe Travel Groups logo

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - Tvernø Travel Group

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Tvernø Travel Group

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Tvernø Travel Group

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Tvernø Travel Group

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group