Vælg en side

Rejser til Paraguay med Happy Lama Travelparaguays flag

Chacurru Nature Reserve i Paraguay - Happy Lama Travel

Individuelle rejser til Paraguay

Autentisk sydamerikansk vildnis og rig kolonihistorie

Paraguay er ganske givet ikke dit førstevalg, når rejsesnakken falder på Sydamerika, da det ukendte rejseland ikke har et åbenlyst turistmæssigt højdepunkt som eksempelvis Machu Picchu i Peru. Hvad Paraguay måtte mangle i store seværdigheder, opvejes dog til fulde af autencitet, naturoplevelser, kolonihistorie og et spændende, farverigt mix mellem oprindelige kulturer og europæisk indflydelse. 

Paraguay ligger landlåst i hjertet af Sydamerika omgivet af Bolivia, Argentina og Brasilien, hvortil der er rigtig gode flyforbindelser fra hovedstaden Asuncion, ligesom der er gode muligheder for at krydse grænser via landeveje.

Det er desuden meget enkelt at besøge de berømte Iguazu vandfald på grænsen mellem Argentina og Brasilien fra Paraguay. Der er blot fem km. fra grænsebyen Ciudad del Este i Paraguay med gode forbindelser til Asuncion.

Jesuittermissionerne i Paraguay

I store dele af det centrale Sydamerika (Paraguay, Bolivia, Argentina og Brasilien) finder du de imponerende ruiner af Jesuittermissionerne. Jesuitterne kom til Sydamerika meget tidligt under kolonialiseringen. Jesuitterne missionerede blandt lokale og beskyttede dem til gengæld mod slaveri. Det gjorde de så effektivt, at spanierne blev bange for dem og lod dem missionere, indtil de på et tidspunkt blev bortvist fra Sydamerika og forment al fremtidig adgang til kontinentet.

Jesuittermissionerne i Paraguay er på UNESCO´s verdensarvsliste og er i dag Paraguays største turistattraktion, uden at der dog kommer specielt mange besøgende.

El Chaco & El Pantanal

El Chaco som er beliggende mod nord, udgør 60% af Paraguays areal, men bebos kun af 10% af befolkningen og er et af Sydamerikas tyndest befolkede områder. El Chaco breder sig ind i Bolivia og Brasilien og har sin helt egen varierede karakteristik med palmer og kvæghold mod øst. Laguner, kaktusser og ædeltræ i den centrale del samt et meget varieret dyreliv i den vestlige del med bla. anakondaer, caymankrokodiller og kapivarer.

El Chaco har, udover naturlig skønhed, stor historisk og kulturel betydning. Det var her, at den brutale Chaco krig mellem Bolivia og Paraguay fandt sted i 30´erne. I El Chaco finder vi også Mennoniternes kolonier. Mennoniterne har været langt omkring op gennem historien, men kommer oprindeligt fra Nederlandene. Mennoniterne, som tror på voksendåb, lever et meget traditionelt liv i El Chaco.

På grænsen til Brasilien finder du El Pantanal, der med dets enge og sumpe er verdens største vådområde. El Pantanal er selvsagt et paradis for dyre- og naturelskere med en overflod af fugle, fisk, reptiler og store pattedyr som eksempelvis den ikoniske jaguar.

Din individuelle rejse med kant til Paraguay

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Paraguay og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Paraguay. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Happy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940