Vælg en side

Rejser til Kina med Silkevejsrejserkinas flag

Det vestlige Kina - Silkevejsrejser

Individuelle rejser til Kina (Vest)

Kina er et ældgammelt land med stor historie men også med en fantastisk natur. Kina har alt fra kæmpe metropoler til bittesmå landsbyer, store fancy bygninger og ældgamle monumenter. Med Silkevejsrejser kan du besøge en ofte mindre besøgt del af Kina, den vestlige del, der i mindre grad er blevet moderniseret og som til gengæld har masser af kulturel arv og spændende og anderledes seværdigheder og oplevelser.

Klassiske kinesiske monumenter

Oplev Mogao hulerne ved Dunhuang, der kaldes Caves of the thousands Buddhas pga. de mange Buddhaer ingraveret i sten, der kan ses i hulerne. I Jiayuguan kan du opleve over 1000 underjordiske grave og i Tashkurgan er en 2000 år gammel borgruin langs Silkevejen. Ved Turpan kan du opleve den 2300 år gamle by Jiaho der blomstrede under Silkevejens tid, men i dag blot er en ruin.

I Xian kan du både se Afangpaladset, der blev bygget af Kejser Qin Shi Huang og hans senere mausoleum og hans tilhørende terrakottahær. Det kæmpe gravsted og terrakottahæren er begge underjordiske og blev først fundet i 1974. Hvis du vil endnu længere tilbage i tiden, kan du også i Xian besøge Banpo Frilandsmuseum der har Kinas ældste landsby.

Smuk og betagende natur

Grape Valley nær Turpan er smuk dal fuld af frugtplantager med vindruer og andre frugter, og er kendt for sine søde vindruer. Ved Dunhuang ligger Yardang national geological park, hvor du kan se de flotteste tørre klipperformationer. Ved Urumqi ligger den smukke bjergsø Tianchi, tidligere kaldet Jade søen, hvor man kan vandre og fiske.

Kulturel arv

Kina er mere end kinesere. I det vestlige Kina lever også mange andre nationaliteter. Kashgar er f.eks. en by fuld af blandede nationaliteter. Der bor især mange uyghurere. I Kashgar er der bl.a. en stor international basar. I den lille by Gaotay nær Kashgar bor der uyghurere på traditionel levevis, hvor der bl.a. laves meget håndværk.

Læs mere om dine muligheder i Kina på Silkevejsrejsers hjemmeside.

Din individuelle rejse med kant til Kina

Silkevejsrejser har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Kina og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Kina. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.

Silkevejsrejsers logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940