Vælg en side

Rejser til Guyana med Happy Lama Travelguyanas flag

Surama i Guyana - Happy Lama Travel

Individuelle rejser til Guyana

Et ukendt overflødighedshorn af diversitet

De færreste mennesker ved noget om Guyana, og verden har endnu ikke rigtigt opdaget dette fantastiske land, som ligger i Sydamerikas nordøstlige hjørne mellem Surinam, Brasilien og Venezuela. Guyana besøges af færre end 10.000 turister årligt !!!

Guyana er praktisk talt fuldstændig uberørt regnskov og hovedvejen mellem nord og syd er stadig en smal jordvej. Guyanas indre indeholder et overdådigt dyreliv både hvad angår mængde og diversitet, hvilket rejserne i Guyana er tilrettelagt efter.

Forskere finder næsten dagligt nye arter dybt inde i Guyanas regnskov og de kendte dyr som jaguaren, kæmpeodderen, anakondaen osv. er desuden langt mere talrige og mindre sky end mange steder i Amazonas, hvor mennesket har gjort sit indtog.

Området er selvsagt et paradis for ornitologer og den berømte Harpy Eagle er stadig relativ almindelig, ligesom andre farvestrålende tropiske fugle er et dagligt syn.

Et andet højdepunkt i Guyanas regnskov er det fabelagtige vandfald Kaieteur Falls, som med et frit fald på 250 meter er næsten fem gange større end Niagara Falls i Nordamerika. Kaieteur Falls er en fantastisk naturoplevelse, som nærmest dukker op ud af ingenting midt i regnskoven og kommer der ti turister på en dag, så har det været en travl dag.

Din individuelle rejse med kant til Guyana

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Guyana og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Guyana. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Happy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940