Vælg en side

Rejser til Bosnien-Herzegovina med Balkanrejserbosnien-Herzegovinas flag

Mostar i Bosnien-Herzegovina - Balkanrejser

Individuelle rejser til Bosnien-Herzegovina

Historiske byer, mildt klima og vild natur

Bosnien-Herzegovina har altid været et multikulturelt samfund og blev netop derfor meget hårdt ramt af den jugoslaviske borgerkrig i 1990´erne, hvor blandt andet belejringen af Sarajevo og massakren i Screbrenica prægede mediebilledet.

Der er heldigvis sket meget i Bosnien-Herzegovina siden og landet er i dag en smuk grøn kuperet plet på Balkanhalvøen med 50% af arealet dækket af skov. 

På trods af nærheden til Adriaterhavet har Bosnien-Herzegovina et mildt klima, da landet ligger i læ af De Dinariske Alper, som giver milde somre, men bitterligt kolde vintre med masser af sne, hvilket gav Sarajevo værtsskabet for vinter-OL i 1984.

Din individuelle rejse med kant til Bosnien-Herzegovina

Balkanrejser har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Bosnien-Herzegovina og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Bosnien-Herzegovina. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Balkanrejsers logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940