Vælg en side

Rejser til Tyrkiet med Silkevejsrejsertyrkiets flag

Mount Ararat i Tyrkiet - Silkevejsrejser

Individuelle rejser til Tyrkiet (Øst)

Tyrkiet er et af de første stop langs Silkevejen fra vest mod øst. Hos Silkevejsrejser kan du især opleve den østlige, og den mindre turistede, del af Tyrkiet. Kom fra væk fra de klassiske overfyldte turistbyer og oplev det ægte Tyrkiet, fuld af historie og smuk natur. Tyrkiets rige historie fortæller bl.a. om osmanniske sultaner, byzantinske kejsere og kristne helgener.

På grænsen til Asien

Tyrkiet ligger i det sydøstlige Europa, på grænsen til Asien. På den vestlige side grænser Tyrkiet op til Grækenland og Bulgarien, på den østlige side grænser den op til GeorgienArmenienAserbajdsjanIran, Irak og Syrien. Mod nord ligger Sortehavet og mod syd ligger Middelhavet. Istanbul er Tyrkiets største by, men Ankara er landets hovedstad. Der bor omkring 75 mio. mennesker i hele Tyrkiet.

Ballonflyvning og grottehoteller

Tyrkiet tilbyder både smuk natur og fascinerende historie. Du kan bl.a. flyve i ballon henover Kappadokien og se de finurlige skorstene i det golde landskab eller se Sumela klosteret ved Trabzon der nærmest vokser ud af klippen over de stedsegrønne træer. I Kappadokien kan du også opleve landsbyen Göreme, hvor du kan bo i grottehoteller. Byen har også et frilandsmuseum fra byzantinsk tid og en nationalpark med flotte dale.

Vulkanskabt sø

Du kan også besøge søen Van der er skabt af en vulkan, hvor du på den ene side af søen kan opleve byen Van blandt er kendt for sin lækre morgenmad og på den anden side Ahlat der har masser af historie.

1001 nats stemning og en konge med storhedsvanvid

Du kan opleve 1001 nats stemning i Dogubeyazıt og købe smykker med den lokale sten jet eller sort rav i Erzurum. Se en førromersk konges storhedsvanvid bestående af gigantiske statuer af sig selv og guderne ved Mount Nemrut og mystiske megalitter, stensøjler bygget 6500 år før Stonehenge med gribbe, løver og ræve i Sanliurfa. Se Kleopatras port i Tarsus og de mange kirker og klostre i Tortum.

Læs mere om dine muligheder i Tyrkiet på Silkevejsrejsers hjemmeside.

Din individuelle rejse med kant til Tyrkiet

Silkevejsrejser har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Tyrkiet og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Tyrkiet. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.

Silkevejsrejsers logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940