Vælg en side

Velkommen til Happy Lama TravelHappy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

Villa de Leyva i Colombia - Happy Lama Travel

Happy Lama Travel – Din Sydamerikaspecialist

Happy Lama Travel startede Tvernø Travel Groups rejseeventyr i Sydamerika i 2007. Sydamerika er stadig en af vores største passioner. Især er Peru, Bolivia, Colombia, Ecuador og Galapagosøerne Happy Lama Travels store rejsespecialer og der vi har allermest erfaring.

Happy Lama Travel arrangerer individuelle rejser, temarejser og grupperejser med kant i hele Sydamerika incl. de helt specielle og ekstraordinære territorier Galapagosøerne, Påskeøen og Falklandsøerne, samt til de meget lidt kendte caribiske rejselande Guyana, Surinam og Fransk Guyana.

Sydamerikas store højdepunkter som mystiske Machu Picchu i Peru, de helt unikke Galapagosøer i Ecuador og det storslåede Iguazuvandfald på grænsen mellem Brasilien og Argentina er helt naturligt eftertragtede rejsemål, men ønsker du at opleve Sydamerikas ekstreme alsidighed er mulighederne nærmest ufatteligt mange.
Titicaca og Cordillera Real i Bolivia Happy Lama Travel

Sydamerikas ukendte kulturer

Sydamerika blev opdaget relativt sent, men hurtigt koloniseret, da kontinentets store rigdom åbenbarede sig for primært spanske conquistadores i 1500-tallet. Spanierne landede i Sydamerika, da det højt udviklede Inkarige var på sit højeste. Det er da også Inkakulturen, som Sydamerika er mest kendt for, men forud for netop Inkariget har der eksisteret kulturer, som vi stadig ved meget lidt om. Disse kulturer har ifølge nogle forskere været helt på højde med Inkaerne på trods af, at de levede flere årtusinder tidligere.

De mest ekstravagante eksempler på de præcolumbianske kulturer kan opleves i Tierradentro og San Agustin i Colombia, i Tiwanaku i Bolivia. Chavin, Moche, Chimu, Chachapoyas og Cajamarcakulturerne i det nordlige Peru udmærker sig med spektakulære bygningsværker, hvor Kuelapruinen i tågeskoven ved Chachapoyas vurderes at være større end inkaernes berømte Machu Picchu.
Revash i Peru All Exclusive Travel

Sydamerikas koloniale arv

Kolonitiden varede ca. 300 år indtil de fleste sydamerikanske lande opnåede selvstændighed i begyndelsen af 1800-tallet. Den spanske arv er synlig i arkitekturen i store dele af de andiske lande, hvor især Villa de Leyva og Cartagena i Colombia, Quito og Sucre i Ecuador, Trujillo og Arequipa i Peru, Bolivias officielle hovedstad Sucre, samt mange byer i både Chile, Argentina, Uruguay, Paraguay og Venezuela er særligt smukt bevarede. Mange steder i især Ecuador og Colombia er spaniernes klassiske haciendaer restaureret og indrettet som hoteller med stor respekt for historien.
Villa de Leyva i Colombia - Happy Lama Travel

Sydamerikas enestående natur og dyreliv

Har man sagt Sydamerika, må man også sige Amazonas. Verdens største regnskov er i sig selv et fantastisk rejsemål, hvis du interesserer dig for et varieret dyreliv og frodig natur. Amazonas kan nemt kombineres med en rundrejse. Amazonas er sammen med Galapagosøerne de naturlige højdepunkter i Sydamerika, som synes at være en uudtømmelig kilde af diversitet.

El Pantanal i Brasilien og Paraguay er et sandt naturmæssigt Eldorado og det sted i Sydamerika, hvor der er størst sandsynlighed for at opleve den mytiske jaguar. De meget lidt besøgte og temmelig ukendte rejselande på Sydamerikas caribiske kyst Guyana og Surinam byder også på ekstraordinære jungleoplevelser. Kaieteur Falls dybt inde i Guyanas jungle med sit næsten 250 meter frie fald i en stråle har status som verdens højeste ”single drop” vandfald.

Uanset hvor man rejser i Sydamerika, så råder naturen. Om det er savannelandskaberne i Colombia, Venezuela og Guyana, De majestætiske sneklædte Andesbjerge med kæmpemæssige Aconcagua på 6.962 moh. i Argentina i spidsen, tågeskovene i Mindo, Ecuador, Atacamaørkenen i Chile, Verdens største saltslette Salar de Uyuni i Bolivia eller fascinerende Patagonien på sydspidsen af det store kontinent, som strækker sig ud imod Antarktis fra frygtede Kap Horn, så er der noget for enhver smag.
Kabalebo i Surinam - Happy Lama Travel

Aktive rejser i Sydamerika

Sydamerika indbyder til aktive rejser, hvor især vandring og bjergbestigning er populært. Der er vandreruter for enhver smag, og du kan bestige den næsthøjeste af The Seven Summits, Aconcagua på 6.962 moh. i Argentina. Bjergbestigning er mest tilgængelig, og mest professionelt udført, i Ecuador, Peru og Bolivia. Ønsker du at prøve kræfter med denne helt unikke oplevelse, så er Cordillera Blanca i Peru et af verdens smukkeste bjergområder med flere utekniske ”begynderbjerge” på ca. 5.500 moh. som er en god introduktion til bjergbestigning.
Pisco-Cordillera-Blanca-Peru-Tvernoe-Travel-Group

Din individuelle rejse i Sydamerika

Happy Lama Travel har et omfangsrigt og professionelt netværk i Sydamerika. Vi kan oftest sammensætte din rejse, præcis som du ønsker den, uanset om du ønsker en fordybende kulturel rundrejse, en enestående naturoplevelse, en rejse spækket med fysisk aktivitet eller en kombination af flere aktiviteter eller flere lande.

Sydamerika er godt bundet sammen af regionalfly, så det er meget enkelt at kombinere flere lande på en rejse, hvis du ønsker det. De sydamerikanske lande er imidlertid så store, og har hver især, så meget at byde på, at vi anbefaler at fordybe sig i et land ad gangen.

Kontakt os med dine ønsker til din individuelle rejse i Sydamerika og vi laver et forslag, som vi sammen udvikler til din helt egen individuelle rejse med kant i Sydamerika.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kantHappy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940