Vælg en side

Rejser til Fransk Guyana med Happy Lama Travelfransk guyanas flag

Fransk Guyana - Happy Lama Travel

Individuelle rejser til Fransk Guyana

Et lille stykke EU i Sydamerika

Hvis du har en håndfuld Euro i overskud fra din sidste europæiske weekend storbygetaway, så kan du uden problemer bruge dem i Fransk Guyana, som har status som oversøisk fransk departement og altså formelt en del af EU, og det eneste landområde i fastlandssydamerika, som ikke har selvstændighed. Fransk Guyana har været under  fransk herredømme siden 1604, og er mest af alt et ubeboet vidnis af regnskov, beboet af blot ca. 300.000 mennesker. 

Fransk Guyana er ekstremt multikulturelt, da der bor tilflyttere fra mange af de tidligere franske kolonier. Du kan bla. finde en vietnamesisk H´mong landsby.

Fængslende raketvidenskab

Fransk Guyanas to største kulturelle seværdigheder er straffekolonien Îles de Salut, nogle gange benævnt Devils Island, og raketbasen Guyana Space Centre, som er hovedsædet for European Space Agency og Arianeprogrammet. 

Îles de Salut

Îles de Salut har spillet en central rolle i fransk historie helt tilbage fra 1792, da øerne først blev brugt som et transitpunkt for opdagelsesrejsende, derefter til slaver og senere til politiske fanger. Île St. Joseph er den sydligste ø i den berygtede tidligere straffekoloni. Her er fængselsbygningerne velbevarede, og du kan vandre gennem celleblokke, sovesale og andre fængselsbygninger.

Det historiske sted har en helt særlig stemning og rustik charme, da naturen stile og roligt er ved at generobre bygningerne. Île Royale har de ældste bygninger med bla. en gammel kirke, administrationsbygninger og officersbarakker. 

Guyana Space Center

På Guyana Space Center har du mulighed for at stifte indgående bekendtskab med det europæiske rumprogram. Der er mulighed for både at besøge selve affyringsramperne, kontrolcentret og det fascinerende museum.

Din individuelle rejse med kant til Fransk Guyana

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Fransk Guyana og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Fransk Guyana. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Happy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940