Vælg en side

Grupperejser – Tvernø Travel Group

Amarbayasgalant, Mongoliet - Tvernø Travel Group

Grupperejser med kant og dansk rejseleder

Tvernø Travel Group arrangerer grupperejser med kant, enten i eget regi eller i samarbejde med organisationer som Dansk Vandrelaug og FOF, eller med private firmaer som ønsker et specifikt tema for rejsen. På disse grupperejser er der både dansk rejseleder og lokal engelsktalende guide, så det er nødvendigt at du forstår engelsk.

Nogle af vores grupperejser har karakter af researchrejse, når vi skal undersøge nye destinationer eller teste nye rejseruter i eksisterende destinationer. Du er altid velkommen på disse spændende rejser, hvor der altid er garanti for ekstraordinære, og ofte bizarre, rejseoplevelser.

Grupperejser i international gruppe

Tvernø Travel Group arrangerer også grupperejser i internationale grupper. Det betyder at vores lokale partner arrangerer en rejse, som man kan tilmelde sig uanset hvor i verden man kommer fra.

Du kan således komme til at rejse med eksempelvis nordmænd, tyskere, spaniere, amerikanere eller andre nationaliteter. Disse rejser vil være ledet af en lokal engelsktalende guide, så det er nødvendigt at du forstår engelsk.
Tvernoe Travel Groups logo

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - Tvernø Travel Group

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Tvernø Travel Group

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Tvernø Travel Group

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Tvernø Travel Group

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group