Vælg en side

Rejser til Surinam med Happy Lama Travelsurinams flag

Kabalebo i Surinam - Happy Lama Travel

Individuelle rejser til Surinam

Paramaribo – En multikulturel smeltedigel

Surinam er varm på mange måder. Her bruser vandet i floderne i takt med den livlige rytme som findes i den etniske mangfoldighed. Uanset om du møder efterkommere af undslupne afrikanske slaver, hollandske kolonister, indfødte indianere eller om du spiser din aftensmad på de mange indiske, indonesiske, kinesiske og libanesiske madsteder, så får du en ægte og hjertevarm velkomst i dette lille multikulturelle land.

Surinam er Sydamerikas mindste land og bebos kun af ca. 500.000 indbyggere og mere end halvdelen bor i den hyggelige hovedstad Paramaribo. Paramaribo er en kulturel smeltedigel og et af ganske få steder i verden, hvor en moské og en synagoge deler adresse og faciliteter.

I den tidligere hollandske koloni får du det bedste fra begge verdener. En charmerende og moderne hovedstad propfyldt med restauranter, indkøbsmuligheder og natklubber, med en utæmmet jungle aldeles uberørt af moderne udvikling lige udenfor døren. Den omgivende vilde natur, den karibiske stemning i gaderne og det snorlige koloniale centrum med det gamle hollandske fort Zeelandia understreger bare diversiteten i det lille land.

Central Suriname Nature Reserve 

Surinam passer godt på sin regnskov og allerede i 1998 etableredes Central Suriname Nature Reserve. Det har, sammen med andre tiltag, betydet at Surinams regnskov bevarer sin størrelse. Området er præget af næsten uigennemtrængelig primær regnskov og huser et væld af dyrearter og sjældne planter. 40% af alle dyre- og plantearter i naturreservatet er endemiske for “The Guyana Shield”.

Det er også her, at du finder de fleste efterkommere af undvegne afrikanske slaver – Maroons. Fra begyndelsen af 1700-tallet flygtede de fra plantagerne i nord, søgte sydpå og ind i junglen i jagten på en bedre tilværelse. Kommer du forbi en Maroon landsby, føler du dig straks mere hensat til Afrika end Latinamerika, da Maroons helt naturligt værner meget om deres afrikanske ophav, og lever et meget traditionelt liv i Surinams regnskov.

Din individuelle rejse med kant til Surinam

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Surinam og de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse i Surinam. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Happy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940