Vælg en side

Rejser til Falklandsøerne med Happy Lama Travelfalklandsoeernes flag

Kongepingviner på Falklandsøerne - Happy Lama Travel

Individuelle rejser til Falklandsøerne

Det britiske imperiums sidste bastion

Da Argentina i 1982 invaderede Falklandsøerne, svarede britterne, anført af stålsatte Margaret Thatcher, hårdt igen for at redde stumperne af det britiske imperium. Efter 74 dage kapitulerede de argentinske tropper og Storbritannien bevarede kontrollen med den fjerne øgruppe i det sydlige Atlanterhav.

Falklandsøerne er med sine blot ca. 2.500 faste indbyggere et rigtig spændende, og overraskende alsidigt, sted at besøge med masser af historie forbundet til tiden før Panamakanalen, da skibe lagde til i hovedstaden Stanley, før de rundede frygtede Kap Horn.

Øgruppen består af de to hovedøer East Falklands og West Falkslands og hele 738 mindre øer, hvor de største er forbundet af små færger og taxifly fra hovedstaden Stanley.

Atlanterhavets Galapagos

Holder du af uspoleret og uforurenet rå natur med et fascinerende og mangfoldigt dyreliv, som du kan komme helt tæt på, så er Falklandsøerne et nemt valg. Sæler, søløver, flere forskellige pingvinarter, mange forskellige fuglearter, delfiner og hvaler kan opleves nærmest overalt i øgruppen.

Din individuelle rejse med kant til Falklandsøerne

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter på Falklandsøerne og i de omkringliggende lande – Kontakt os for en dialog om dine muligheder for en individuel rejse på Falklandsøerne. Det er din rejse, så du bestemmer indholdet, og har du specialønsker, så spørg os om mulighederne.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer individuelle rejser og rejser med kant.Happy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940