Vælg en side

Grupperejse med kant til Ecuador & Colombiaecuadors flag

Otavalo i Ecuador - Happy Lama Travel

Grupperejse til Ecuador og Colombia med dansk rejseleder

Garanteret afrejse med kun 6 deltagere
Rejseperiode: 6. september 2020 – 21. september 2020
Pris: DKK 19.495 excl. fly ca. DKK 9.500
Rejseleder: Jan Tvernø

Dagsprogram som PDF:
Sydamerikansk livsglæde, farverige markeder, gamle kulturer og skøn natur

Sydamerikas Andesbjerge er et overflødighedshorn af farverige markeder, særegne kulturer og en enestående og voldsom natur. Vi har tilrettelagt denne helt særlige rejse i farverige Colombia og Ecuador, hvor ægte latinamerikansk livsglæde udleves for øjnene af os hver dag, fra vi starter i Salsaens hovedby Calí, til vi ender rejsen i Sydamerikas smukkeste hovedstad Quito – Mi Bonito.

På vores vej besøger vi bla. Guambianofolkets autentiske fødevaremarked i Silvia, Det temmeligt fascinerende og lettere kaotiske dyremarked i Guamote og det bugnende tekstilmarked i Otavalo.

De hemmelighedsfulde præcolumbianske kulturer i Tierradentro og San Agustin giver anledning til flere spørgsmål end de giver svar, og vi oplever deres 3.000 år gamle underjordiske gravkamre.

Sydamerika fremviser noget af sin smukkeste natur, når vi kører gennem nationalparken Purace med dens besynderlige flora, når vi står på kanten af Quilotoavulkanens oversvømmede krater eller passerer tæt på de gletsjerklædte vulkaner Cayambe (5.790 moh.), Cotopaxi (5.897 moh.) og mægtige Chimborazo (6.268 moh.) i Ecuadors enigmatiske Avenue of Volcanos.

Vi passerer selvfølgelig magiske Ækvator, deltager i en ægte colombiansk baristakaffesmagning, og besøger vel nok en af verdens smukkest beliggende kirker undervejs.

Det er selvfølgelig muligt at forlænge rejsen til eksempelvis Amazonas, Mindo, Galapagos eller Peru, ligesom det selvfølgelig er muligt at påbegynde rejsen tidligere og opleve mere af Colombia.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer spændende grupperejserHappy Lama Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940