Vælg en side

Grupperejse med kant til Moldovamoldovas flag

Vinfestival i Chisinau, Moldova - Balkanrejser

Grupperejse til Moldova, Transnistrien og Gagausien med dansk rejseleder

Garanteret afrejse med kun 6 deltagere
Rejseperiode: 29. september 2020 – 6. oktober 2020
Pris: DKK 14.995 incl. fly
Rejseleder: Jan Tvernø

Dagsprogram som PDF:
Eventyrlig vin- og gastronomirejse til Moldova, Transnistrien og Gagausien

Vi byder velkommen til en fascinerende rejse til et af Europas mest oversete lande – fabelagtige og overraskende Moldova, som på sit beskedne areal byder på et væld af både gastronomiske, kulturelle og historiske oplevelser.

Denne ganske unikke rejse fokuserer på lokale smagsoplevelser, folklore og spændende oplevelser på eventyrlige steder, hvor kun få turister finder hen.

Vi smager på fine lokale vine, brandy, sovjetisk vermouth og vodka, og vi spiser traditionelle egnsretter og luksuskaviar samtidig med, at vi besøger fascinerende steder med gæstfrie indbyggere, som kun få mennesker kender eksistensen af, endsige kan placere på et kort.

Vi besøger bl.a. den autonome republik Gagausien, som bebos af et kristent tyrkisk mindretal med en meget traditionel livsstil, som de stolt præsenterer for os.

Vi besøger også den lille selvudråbte stat Transnistrien, hvor en stor del af befolkningen ønsker sig tilbage til Sovjetunionen på trods af de åbenlyse modsætninger mellem gigantiske Leninstatuer og monstrøs arkitektur, dyre biler og Guccitasker.

Transnistrien har sit eget flag med hammer og segl, sin egen valuta Transnistriske Rubler med mønter præget i plastik, sine egne nummerplader, sin egen regering osv.

Undervejs deltager vi i den årligt tilbagevendende nationale stolthed vin- og folklorefestivalen i hovedstaden Chisinau, hvor producenter fra hele landet demonstrerer deres bedste produkter.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer spændende grupperejserBalkanrejsers logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940