Vælg en side

Grupperejse med kant til Sri Lankasri lankas flag

Yala National Park i Sri Lanka - All Exclusive Travel

Grupperejse til Sri Lanka med dansk rejseleder

Garanteret afrejse med kun 8 deltagere
Rejseperiode: 29. februar 2020 – 14. marts 2020
Pris: DKK 21.995 incl. fly
Rejseleder: Jan Tvernø

Dagsprogram som PDF:
Kontrastfyldte Sri Lanka – Dyreliv, kultur og vandring i smuk natur

Sri Lanka – Det lille frodige ørige med den dramatiske historie i Det Indiske Ocean er en alsidig og autentisk oplevelse for den rejsende. Denne rejse samler det bedste af Sri Lankas mange facetter på en aktiv facon med et varieret fokus på både kultur, dyreliv og vandring i meget frodige omgivelser. Samtidig oplever vi dyrelivet i de meget lidt besøgte naturparker Wilpattu og Bundala.

I Sri Lanka kommer vi helt tæt på et fantastisk dyreliv. Det er ikke usædvanligt at elefanter spiser frokost i vejkanten. Udover de mindre kendte nationalparker Wilpattu og Bundala, besøger vi også Yala National Park i Sri Lankas sydøstlige hjørne, som er kendt for sin store leopardbestand.

De mange gamle kongeriger nord for sagnomspundne Kandy er en absolut uimodståelig kulturel og historisk perle. Udover selve Kandy besøger vi de vidt forskellige kongebyer og templer i Anuradhapura, Mihintale, Pollunaruwa, Sigiriya, Dambulla og Matale.

Vi bevæger os godt rundt i det frodige centrale højlands teplantager, som næsten flyder grønt ned ad skrænterne. Undervejs oplever vi også hvordan de buddhistiske, tamilske, hinduistiske og muslimske befolkningsgrupper hver især bidrager til en farverig og multietnisk kulturel smeltedigel.

Vi har desuden indlagt nogle spændende, smukke og fysisk overkommelige vandreture i nationalparken Horton Plains tæt på Nuwara Eliya samt til Ella Rock og Little Adams Peak ved byen Ella, som ligger frodigt og smukt i udkanten af Det centrale Højland.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer spændende grupperejser

All Exclusive Travels logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940