Vælg en side

Grupperejse med kant til Usbekistanusbekistans flag

Aralsøen ved Muynak i Usbekistan - Silkevejsrejser

Grupperejse til Usbekistan og Karakalpakstan med dansk rejseleder

Garanteret afrejse med kun 9 deltagere
Rejseperiode: 20. marts 2020 – 3. april 2020
Pris: DKK 16.995 incl. fly
Rejseleder: Jan Tvernø

Dagsprogram som PDF:
Det ukendte Usbekistan – Essensen af Silkevejen med Karakalpakstan og Aralsøen.

Usbekistan er med de smukke byer Khiva, Bukhara og Samarkand placeret i hjertet af det ældgamle og vidtforgrenede handelsnetværk, vi i dag kender som Silkevejen. Selv om Usbekistan ofte identificeres med netop Silkevejen, så er den tidligere Sovjetrepublik meget mere.

På denne særligt tilrettelagte aktive rejse i Usbekistan oplever vi de store silkevejsbyer Khiva, Bukhara, Shakhrisabz og Samarkand på nærmeste hold, samtidig med at vi vandrer i noget af Usbekistans smukke natur i Zerafshanbjergene tæt på Samarkand. Vi oplever her den landlige side af Usbekistan, når vi bor lokalt hos en gæstfri familie i landsbyen Tersak.

Et stort højdepunkt er vores ophold i den autonome republik Karakalpakstan, hvor vi besøger det verdensberømte Savitsky Museum i Nukus og ikke mindst vores besøg i Muynak ved det som en gang var Aralsøen, men som i dag er ørken og en iøjnefaldende vidnesbyrd om hvordan mennesker kan påvirke naturen i negativ retning. Den ultimative oplevelse i Karakalpakstan er, når vi kører i firehjulstrækker gennem den golde ørken til det sidste vand i Aralsøen.

Usbekistan som territorium har en lang historie og en rig kultur og er med indflydelse fra Kina, Mongoliet, Det Indiske Subkontinent, Arabien, Europa og Sovjetunionen en kulturel smeltedigel nærmest uden sidestykke, mens Usbekistan som selvstændig nation kun har godt 25 års erfaring.

Usbekistan er også spændende gastronomi, farverige krydderimarkeder og ikke mindst meget imødekommende og gæstfrie mennesker. Alt sammen medvirker til en rigtig god rejseoplevelse.

Rejsen arrangeres i samarbejde med FOF Horsens-Hedensted-Vejle.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer spændende grupperejserSilkevejsrejsers logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940