Vælg en side

Grupperejse med kant til Kasakhstankasakhstans flag

Mangistau i Kasakhstan - Silkevejsrejser

Grupperejse til Kasakhstan med dansk rejseleder

Garanteret afrejse med kun 4 deltagere
Rejseperiode: 29. maj 2020 – 12. juni 2020
Pris: DKK 16.995 excl. fly ca. DKK 8.500 (1. etape – Øst)
Pris: DKK 12.995 excl. fly ca. DKK 5.000 (2. etape – Vest)
Rejseleder: Jan Tvernø

Dagsprogram som PDF:
Store kontraster i verdens største landlåste land

Silkevejsrejser byder velkommen til en af vores spændende researchrejser, som vi oftest inviterer eventyrlystne gæster med på, når vi skal undersøge mulighederne i nye spændende rejselande.

Denne gang går rejsen til verdens største landlåste land Kasakhstan, som meget få turister finder vej til. Vi har imidlertid længe haft lyst til at besøge det store, kontrastfyldte land, som mest er kendt for cykelholdet Astana, kosmodromen Baikonur hvorfra Danmarks første astronaut Andreas Mogensen fik rumdebut og skuespiller Sacha Baron Cohens noget karikerede figur Borat.

To forskellige verdener – To meget forskellige etaper
Vi har delt rejsen op i to etaper. Første etape foregår i den østlige del af Kasakhstan med hoved-byerne Nur Sultan (Tidligere Astana) og Almaty, nationalparken Altyn Emel og Turkestan med de største historiske monumenter fra Timur Lenks tid, da Silkevejen var på sit højeste.

Anden etape foregår i den vilde og uberørte vestlige del af Kasakhstan med udgangspunkt i byen Aktau ved Det Kaspiske Hav. Herfra vil vi besøge fascinerende ørkenlandskaber og ældgamle underjordiske moskeer og nekropoliser. På denne etape lever vi i ørkenen og sover i telt.

På vores researchrejser er der garanti for spektakulære og ofte bizarre rejseoplevelser, da vi foretrækker at komme langt væk fra de almindelige turistveje, hvilket i sær gør sig gældende på anden etape. Da det er en researchrejse i meget lidt besøgte områder, skal du have en fleksibel indgang til det at rejse og til de mennesker vi møder i fremmede kulturer. Logistikken kan blive ændret med kort varsel og programmet kan blive afveget.

Læs mere om hvordan Tvernø Travel Group arrangerer spændende grupperejserSilkevejsrejsers logo - Tvernoe Travel Group

All Exclusive Travel

Old Dongola, Sudan - All Exclusive Travel

Balkanrejser

Rila Monastery, Bulgarien - Balkanrejser

Happy Lama Travel

Cordillera Huayhuash, Peru - Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Pamir Highway, Tadsjikistan - Silkevejsrejser

Grupperejser

Grupperejser med dansk rejseleder - Tvernø Travel Group
Rejsegarantifonden #1940